Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Aspuri 2012

Hai, semua:face71:
Skunk, 13Jan12 :96:Dah masokk hampir 2 minggu dah belaja :123:
Phone kat ustaz tak dapat lagi:face59:Rindu pulak kat phone tu :m:
Duet pulakk:25:Ilang:6:Siapa la yang sudi ambil duit tu emoticon21 
Bengap nya lah kanok 
Cacat :face58: tangan:z:baru tahu :124:
Tapi, tak leh tudoh sesiapa jugak:face10:Takut salah sendiri ke:face76:
Tapi, duet Ipah:face43:hilang jugak :face12: Ishk, tu laaah pasal :face44:
Takpe takpe :2: Still boleh bersabar  Bukan duit jea :21:
BarangII aku yang laen:face41: Banyakk hilang jugak:3:
Bencinyalah:20: Sial-lah:18: Haha :119:
Pasal Prap, balek sch. teross kene g prap:face27:Penat lah:19:
Tahu lah, nak suruhh kami semue:6: success 06
Tapi, takkan tak leh rest 30 walau sejam kot:82:
Solat pulak, 55waktu :y: kene berjemaah
Telekung dan sejadah :101: harus tinggai kad Musolla:23:
Itu okay lagi:25: Bersesuaian :face26:lah jugak ngan Moto sch. Seri :103:
Moto die ape? Alah, Moto dy Cemerlang :n:Dunia Akhirat :face55:
Pasal kad DM :58: pulakk:25:Leceh sikit :41: Kene jalan jaoh:face9:
Letih sangat :55: Dalam class sampei tersangkut-senggok tidur:face74:
Takpe, bersusah-susah dahulu, senang nanti nanti:56:
Okaylha45 harus out dani :27: Kbhaii 28 Masyehh read thiss 52