Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

MYEXPI : Lawat Sekolah Rendah Kg Kolam



Physical entire Sek. Keb. Kampung Kolam from :

Cantik and gorgeous plus adorable :P Ngeee 
Pengetua yang aku hari tu , Haji Kamarudin tak silap -,- Garaaanggg !
GPK banyak yang dah tukar 
Cik Malek tetap kerja situ *yang sporting-sporting tu*
Cikgu - cikgu banyak jugak la yang baru
Cikgu lama ada . Aku pakai salam je , ramai yang tak kenal
Sekolah pun banyak dah bertukar wanra *pink tiangnya*
Siap ada cemingg lagi kat tepi tangga
Dewan baru aku sempat lah gune sehari *buruk dah tadi aku tengok* haha
Kantin tak sempat nak g makan .
Cikgu Norhafizah ingat aku lagi *bangga* 

Ada sorang ustaz ni . Perhhh , boleh laa dia . Ada pemanis muka bawah mata ;) Dah kahwin and anak dia diasuh kat belakang je ngan rumah aku (: Tak sangka . Dia from Tanjung Gemuk >< and stay kat Taman Impiana -.- Friendly . Baru sehari . Hampir semua pasal dia aku ngan ain tahu -,- Agak kan ? Peramah beliau . Gambar dia takde laaa . Beliau pernah ajar kat Agama Rompin and jadi warden kat sana . Beliau story moment dia kat sanalah apalah itu lah . Oh , sebelum terlupa . Ibu aku cakap nama dia Ustaz Zul :) Nice kan ? Macam nama cikgu kat sekolah aku . Beliau sepupu cikgu zul afzan . Eh , tak ! Dua pupu .

Okay lah , waktu balik aku ikut jalan rompengg permai sampai RBR then lalu Tasik sampai rumah (; Dah , habis cerita saya kali ini . Kita sambung di lain waktu ya laling-laling yang hengsengg plus gorgeous sekali . Daaaa *nyitmata* perhh >< tak secomel kalian :P Adios ! Assalamualaikum wbt