Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

(: Novel OR -.-

Antara novel yang best la jugak :face24: Terharu ade :face63: Geram ade:13:Happy ade:11:Suspen ade:2:Sedih ade:face59:Senang cakap:x: :x:Macemmacam la adanye16TingtooongDari mane dapat sumber:s:Hurmm , dapad dari roomate kita la :face46:haha :face24:Kebetulan pulak , ade filem dia :face8: Famous pulak tu  :86: Kdaaa .:54:

Greyson Chance



Mesti korank semua pernah dengar name tu kan 17
Greyson Chance :130: Perhhh , sedap tu name :i:
Dia ni aku minat la jugak dari takminat langsung :22:
:girl_9: Handsome ken Memey laa:131:
Dia ni muda lagi :face40: So :s: Ad chan la korang :72:
Umur  One Five pada 2012 :face75:
Same ngan aku tu :face10: Hehe :face2:
29 August 16 , 1997 :face17:His bornday

http://www.greyson-official.com/hottn/

Sekolah Saya Tersayang



Hellow , friends 26 Kembali lagi la kitathUntitled-12-1
Hehehe:013:AmacamCuti da nak abesthUntitled-6
Tak seronok langsungEntah apa ape je 
Kene jumpa cikguthUntitled-14Btw , itu sokay lg:011:
Jumpe kawan2 punxemoticon21Rindu la jugak0adalah jugak daripada tak langsung
Tapi , kalu ada sch. ada kawan:021:ada cikguand bagai lagi
mesti kene ad examada hostel27ada homework35
kene dendapenamporrotan la
tak syok jugak:026:
Btwmust redha vs. ikhlas ngan semua tu
Karena , sch. is  tangga untuk aku berjaya cemerlang
Kalu berjaye ngan flying colours mcam pelanimesti la dapat kerja 
 Kalu kerja , dapad jadi kaya thUntitled-13
So , kalu kaya  aku bole beli12semua yang aku nak dengan sendiri thUntitled-11-1
Tak payah na susahkan mak bapak aku lagi

Sokaylha , nanti sambungGua mao makan dulu
Ibupanggil dahtuKang marah pulokthUntitled-4-1
19 Kbye sweetie40