Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Ramadhan Al Mubarak





 
Hello semuyanya.

Ni cerita favourite adik2 aku . Benci aku bile diorang tgok story cartoon ni .
Sbb nty , msti aku tak bole alih channel favourite aku

Kucing yang comel
Hari ni , dah masuk dua ramadhan. Alhamdulillah, puasa aku telah disempurnakan oleh aku smlm. Memang lah aku, takkan kau pulakkan? Tapi, kejab lagi, aku kene check in kad SEMSER dah. Nak bawok tepong ahh. Bole contact someone tu. Sebelum aku blahh, aku nak ucapkan ramadhan nur karim kad kowang semua. Puasa thn ni, jgn ponteng2 tau? Kalu bole, puase full eah. Ha, gitu lahh budak hemsem/cantik. Tp, dlm korang puase tu, solat jgn tinggal tau! Kang, tak lengkap puase tu. Tutup aurat pon same jugak. Haha! Aku ni, kadang2 tak tutup aurat jugak. Tp, nty aku insaflah. Papepun, good luck for your success. Doakan aku tau. Tak lamelagi, aku dah nak trial. Mesti form3 kad SEMSER, tak bole balik setiap mgu mcm tahun yang dulu2 kan? humm ;-(

Sape2 yang dah amik hati aku tu, pulanglah balik !
Jangan simpan pulak ! Pinjam tu, bole lahh .
Biru + Merah = Purple . Nak minat purple pulak ahh
Cube teka ni ape? Haha! Ni mestilah favourite color aku.
Hijau apple and pink <3 Suke gyle aku ngn wane ni.
Kesah ape aku? orang nk ckp aku jambu ke ape ke.