Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Result UPT4 SMKSR

UPT4 SERI ROMPIN 





- Gambar RESULT tux de sbb result uw USTAZ pegang .
- Tapi , ad lha sipi-2 yang ley ak share .
- Syukor lha gax dapad result EXAM LAST ni 
   walaupun tha seberape .

Subject : 9
Ranking : 2/27

Results : 5A 3B 1D
From higher to lowest mark . 

Arabic - 92 A
Pendidikan Islam - 89 A
Melayu -84 A
Kemahiran Hidup - 83 A
Mathematics - 81 A
Geografi - 75 B
English - 72 B
Science - 71 B
Sejarah - 50 D

Haha , terokk kan ?
Anyway , that's are hasilnye selame a year ak study kad SMKSR .
Result kad above ni akan jadi history bagi ak .
Next year , PMR (:
Harap ley capai straight A's (:

 # Bukan mao tunjokk tapi juss nha share and jadikan
dea HISTORY jea .


MYEXPI : 14th birthday of our maknae, Farah


20-11-2011 [ HARI WANI LAHIR ]

- Sweetkan this date .
- Kami sambut kat Rompin jaa, jimat sikit !
- Diorang ni, roomate aku tahun 2010 dan 2011
 kecuali Ana ngan Najibah jela
- Semua ni murah rezeki PMR kami 5A's tapi PMR kami ada satuB
-  Buat potluck . Mcm macam terhidang
- Sebenarnya kami buat random je . 
- Tak sempat nak jemput ramai-ramai bagai 
- Buat tepi-tepi ni je . Takpe la ok la tu daripada tak buat terus
- BTW , HAPPY birthday , wanny ! 
- Hope cemerlang Duniawi Ukhrowi :)