Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Taman Negeri, Endau-Rompin

Depan Air Terjun Sri Mahkota, Taman Negeri Endau-Rompin. Too interesting ;)

Thinking About our Future. Kans Nakk PMR dah, tahun 2012 nih. So, must Juhud for success.





Lets begin our story with AL-Fatihah ._. Okay, Ameeen ;) First, g Taman Negeri nih, kitorang tak rancang pon Senanyea, Mula mula, join Ibu g Kenduri Sepupu dea kadd Selendang 2 , Pastuu alang alang Ayah ajakk Pegi Tmn Negeri smbil layan Akif Mancing Smpei ngigauNgigau kawey uhh, punye lahh Nakk mancing sangadd. Siabb berlatih ag malam Uhh, Mancing Siper ;) Huih, Apelah Akif Nihh.Bebudakk betul kans? Memey Budakk ag pons (; Jaoohh wooo Perjalanan. Gaye acang dekadd jea. Walhal, Berabadd baru smpei. Dulu, mulaMula stay Rmpin, ayah Kite keje Kadd situ aaaa. Dulu kans, Jabatan Hutan yunk jage. Anywaqy, skunk Swasta yang jage. Bessssh, pegi situh, tapi pakei Baju Kurung jea. Sebab takk rncang pons nakk g. Tu pons singgahSinggah gitu jea, Takk mandi pons. Malasss aa ! Balikk petunk dalam pukul 6 kodd. Btw, Interesting memory aaaa, time uhh :128:

Aspuri 2012

Hai, semua:face71:
Skunk, 13Jan12 :96:Dah masokk hampir 2 minggu dah belaja :123:
Phone kat ustaz tak dapat lagi:face59:Rindu pulak kat phone tu :m:
Duet pulakk:25:Ilang:6:Siapa la yang sudi ambil duit tu emoticon21 
Bengap nya lah kanok 
Cacat :face58: tangan:z:baru tahu :124:
Tapi, tak leh tudoh sesiapa jugak:face10:Takut salah sendiri ke:face76:
Tapi, duet Ipah:face43:hilang jugak :face12: Ishk, tu laaah pasal :face44:
Takpe takpe :2: Still boleh bersabar  Bukan duit jea :21:
BarangII aku yang laen:face41: Banyakk hilang jugak:3:
Bencinyalah:20: Sial-lah:18: Haha :119:
Pasal Prap, balek sch. teross kene g prap:face27:Penat lah:19:
Tahu lah, nak suruhh kami semue:6: success 06
Tapi, takkan tak leh rest 30 walau sejam kot:82:
Solat pulak, 55waktu :y: kene berjemaah
Telekung dan sejadah :101: harus tinggai kad Musolla:23:
Itu okay lagi:25: Bersesuaian :face26:lah jugak ngan Moto sch. Seri :103:
Moto die ape? Alah, Moto dy Cemerlang :n:Dunia Akhirat :face55:
Pasal kad DM :58: pulakk:25:Leceh sikit :41: Kene jalan jaoh:face9:
Letih sangat :55: Dalam class sampei tersangkut-senggok tidur:face74:
Takpe, bersusah-susah dahulu, senang nanti nanti:56:
Okaylha45 harus out dani :27: Kbhaii 28 Masyehh read thiss 52