Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Hidup berjemaah lebih barokah

Bila kita makan ramai-ramai, kadang kita tak sedar pun yang sebenarnya kita makan sikit tapi dah kenyang.

Makanan yang sebelum2 ni kita makan, rasa biasa-biasa ja. Bila dah berjemaah, rasa sedap mcm mana ntah.

Kan?

Bila kita buat kerja ramai-ramai, cepat ja siap.
Ya lah, ramai orang kan 🙄

Kan?

Bila kita solat berjemaah, rasa mcm perfect ja kan solat kita?
Tadak kita nak ter'skip' apa-apa rukun solat. Sebab kita berjemaah 🤓

Kan?

So, kenapa still pilih berseorangan untuk ke syurga ?

Syurga kan luas
Ajak la kami-kami ni sama 🤗

No comments: