Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Biology project 2014










Assalamualaikum. Ni projek bio time form four. Markah full dia lima and aku dapat empat. Alhamdulillah :) Saje nak update so tht aku boleh tgk tengok balik nnt. Kang tak jumpe dah kenangan ni. Sedih sebenarnya sbb nak tinggalkan subjek subjek Science ni. Tapi, subjek agama pun aku syg :( But, aku pilih agama lah. In shaa Allah, barangsiapa yg membantu ke jalan Allah, maka Allah meringankan urusannya. Ok dah. Tu je. Short but meaningful. Hehe ! Credit to Cikgu Nor Fazlini sbb sudi ajar kami selama setahun tahun 2014 even tak sempat ajar kami time SPM year kami. Actually, Biology is my fav subject bcs its bring me to remember of Allah's creation, subhanallah ! Opps, english berterabur. Haha !