Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

MISS moment bersama ustazatani almahbubatu

 
Bersyukur ke hadrat illahi sebab dengan izin dan limpah kurnianya dapat kami bersama-sama ke tempat yang ditakdirkan Allah pada 23 - 24 Mei 2014 selama sehari semalam. Sesungguhnya, rezeki kami agak meluas semasa ini. Lianna apa, kerana dapat mewakili daerah ke peringkat negeri yang berlangsung dee SMK Sulaiman, Bentong dan kami menginap dee Temerloh ( Resthouse ) sebelah jee ngan sekolah Cina :) yang bak kata ustazah canggih tu. sbb ada pemberitahuan elektronik kat bangunan sekolah diorang. Boleh laa :3 If nak dibandingkan dengan madrosatuna fi Rompin ni -,-Tu jee nak share. Kat bawah ni ada moment-moment indah yang insyaAllah menjadi ingatan dalam memori kat medulla oblongata dee otak kami :D Lupa nak bagi maklumat. Ni bersempena barnamaj Majlis Ihtifal Sekolah-sekolah (MISS) tahun 2014. Buat pengetahuan almusytarik semuanya budak arabic saje :) Untung jugak ambil arab ni. Even susah takpe. Bak kata org bersusah payah dahulu berlenang kemudian (: 

kat CRK Tomyam dee Pekan, Pahang
 Dalam rest house yang agak usang -.-

 Selfie amaamal mir-ati

 Ba'da ootd# kat Bandar Temerloh

 otw balik after ASAR dee Gambang

Berkenang-kenangan dulu sebelum balik SEMSER
 Pemandangan aura pagi depan resthouse, Temerloh

 Selfie depan mirror ngan Farhana

 Kad penyertaan peserta

Sebelum checkout nak bertolak gi SMK Sulaiman, Bentong

Ma'aa Nurul Lizwani selaku room and classmate aku

 Bangunan belakang tulah tempat pertandingan berlangsung