Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

MYEXPI : City Park, Seremban 2 Malaysia

Assalamualaikum wbt.

Tempat ni bnyk kenangan;




City park. Kalau dari Terminal One naik bus ke Seremban 2, akan berhenti ke Balai Bomba Seremban 2. Dalam dua ringgit sorang sbb dia end stop of bus. Pergi kt sini best sbb dekat ngn Masjid. Masjid Putih! Lawa kot. Bersih. Tandas 5 bintang aku bagi. Time IBI dlu pagi-pagi ajak rummets gi sini. Ade senamrobik. Petang pun. Amik udara segar. City Park ni dekat ngn KFC and Pizza Hut. So kalau lapar, bolehlaa gi. Dekat je.


Kan ade kolam tu, dalam kolam ke tasik tu ade banyak ikan besar-besar. Boleh feed them. Campak je makanan; roti ke biskut ke comfirm ikan tu naik and berebut makan. Geram je tengok dia berebut2 ramai2 tu. Hee. Yang love2 tu, pergi time ni je. Sbb kebetulan dgn pesta Chap Goh Mei orang cina buat.



Kat sini, sesuai kalau nk photoshot. Nice and beautiful place. Tu background ala-ala chess gergasi laaa. Tgk bishop pun dh tahu. Thanks for spending time to read my page. Assalamualaikum wbt.