Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Carera, sayang rindu korang


Dulu kami sebilik FATIMAH AZZAHRA dari tahun 2010 sampai 2011 je . 2012 kami berpisah sebab tukar bilik and asrama . Dok kat hostel baru, yang warna orenggg tu :P Tapi carera tetap tak bubar :) Gaduh, terasa hati tu biasa bagi kami . Tak sweet ahh kalau takde kenangan pahit bersama . Nak sweet je mana boyehh maa . Heee :* 

Kadang-kadang aku jarang g school sama ngan diorang, prep ngan diorang, g surau ngan diorang . Bukan apaa :( Bukan faktor taknak kawan . Tapi , faktor tak sama kelas aliran maybe . Aku ambil arab, balik lambat sikit . Diorang budak PAkaun . Diorang cakap nak drop tahun depan time form5 . Tak tahu laa . Result diorang bukan teruk pun . Hebat apa ! Boleh je score A+ tahun depan . Just, kena ada hard effort sikit laa . Budak ARAB chill je . Belajar mana ada senang . Jangan ingt arab senang kay? Susah . Dalam kelas sampai menangis kena marah ngan ustazah sbb tak thu makna and tak thu nak baca kalau tiada baris .

Kami lain kelas dari fom one sampai form four awal tahun . Cuma middle year 2013 pengetua buka kelas PD untuk form4 kat SERIRO aka SEMSER . Duduk jugak kami sekelas . See? Asam di darat, ikan di laut last-last jumpa jugak dalam kuali . Haha ! Sabit pulak . Kesah pulak sabit ke tak . Jodoh dalam berkawan . Eh , ada pulak . Biar laa . 

Nama CARERA ni bukan hasil daripada gabungan nama kami . Tapi, sejarah budak bila kami RAZWANI comel yang suruh kami beli pen jenama CARERA jee time kami outing . CARERA? Macam pelik je , macam unic jee. So, daripada tu laa carera tercipta . Cewahhh , cerita macam apa dah aku ni . 

UPSR kami 5A . Tapi , time PMR je ada yang corot sikit . Ana je 8A . Tahniah . Yang lain 7A1B . Aku 8A1B . B kami BI . Taktahu laa kenapa? Allah datangkan hujan tapi sebenarnya dia nak bagi pelangi kot kat kami time SPM nanti . Hmmmm , next year SPM . Harap dapat score . Takut aah subject BI . Teruk :( I tak reti english #OHMYENGLISH . Oh, tidakk . Haha ! Apa -apa pun doakan kejayaan kami semua nak exam tahun depan . Bukan kejayaan kat dunia je tapi akhirat sekali . Pesanan sikit : Gambar tu kecil . Tekan kat gambar and view laa untuk tambah siza :) Haha . Tak menyusahkan kauorang pun . Just cakap jeee :* Sekian, wabillahitaufiqwalhidayah wassalamualaikum wbt (; chilll semua .