Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

Idea untuk cetuskan pahala untuk kita


Nowadays, kita selalu pegang handphone kan? Kadang tu sampai tak ada masa nak berzikir. So, why not korang cuba buat password korang "alhamdulillah" ke, "astaghfirullah" ke, "allahuakbar" atau banyak lagi zikir harian yg lain😊

So setiap kali nak buka fon je, mesti kita sebut password yang kita nak tulis tu kan.. Jadi dari situ setiap kali kita nak buka fon setiap kali tu juga kita berzikir. Bayangkan kita buka 100++ kali fon dalam sehari, berapa banyak pahala yang kita dapat. Kan? Semudah 1 2 3 kan?

 Alhamdulillah juga saya dah cuba, korang bila lagi ?☺ Insya Allah pahala kita sntiasa trkumpul byk 💖