Warning ! You have stepped onto Pinkcess's Zone Follow me and Leave your footsteps on this page │FollowDashboard
Allahuakbar Alhamdulillah Subhanallah Astaghfirullah

MYEXPI : Bulatan cinta Halaqah CFSIIUM



Assalamualaikum wbt. Now, I would like to share about my halaqah circle. Halaqah ni is like usrah but in small quantity but same quality. For this sem, we were divided into some groups. Group aku, ade enam orang; aku, Amni, Saidah, I'zzah, Mardhi and Paksi kot lagi sorang (gelaran je). Sebab ramai yang sibuk sem ni, kitorang sem gather dua ke tiga kali je.

First gather, ta'aruf ringan je. Second gather, bincang pasal Hadith 40. Hari yang pertama. Pasal niat. Third gather, borak2 je sbb makin sibuk ngn quiz assignment. Mardhi tolong picitkan kepala smbil2 borak2 and luah isi hati ngn beliau. She's really kind-hearted. I love to be friend with her. Alhamdulillah.

Time nak hbis sem, gabung semua halaqah, and kitorang buat haflatul wida'k. It means ending ceremony. Macam majlis perpisahan semlah. Ni semua gambar2 time haflah wida'k ni laaa.

Tentatif ansyitoh dia : 
-Berkumpul
-Taaruf about nama, kos, asal, mahallah
-Syarh experience yg bermanfaat dlm hidup
-Main game by Aini; drawing game and eating couple game
-Makan
-Sesi bergambar
-Tutup majlis and bersurai

Time syarh experience, aku cerita pasal talk Dr. Zakir Naik. Experience sebelum, semasa, and selepas talk Dr. Zakir Naik mmg memberi manfaat untuk diri aku dunia akhirat. I learn by my surrounding. 






Diorang semua ni mmg solehah. Beruntung dpt kawan-lawan mcm diorang. Nahwu nusohib fillah. Even aku baru lg and jarang jumpe diorang, diorang lyn aku mcm best friend yg selalu jumpe. Mesra gituuu. Hee, I love them lillah :) Assalamualaikum wbt. 2200 hrs on 19th May 2016.